0
Košarka

FOTO: Starsport

PEŠIĆ I STRUČNI ŠTAB DONELI VAŽNU ODLUKU: Jedan košarkaš propušta utakmicu protiv Portorika!

Objavljeno: 28.08.23 u 14:18

Ne žele da rizikuju.

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno igra drugu utakmicu na ovogodišnjem Mundobasketu u Manili protiv selekcije Portorika, a na tom duelu je i oslabljena. Naime, stručni štab na čelu sa selektorom Svetislavom Pešićem, odlučio je da Filip Petrušev ne nastupi na ovom duelu, nakon što je doživeo lakšu pobedu u prvom susretu sa Kinom.

Selektor Pešić je juče na treningu rekao da Filip ima otok, ali da nema ozbiljnijih problema i da se očekuje da bude spreman za naredne mečeve.

Filip Petrusev (R) and Peng Zhou during the FIBA World Cup 2023 Group B match between Srbija and Kina at Araneta Coliseum on August 26, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Joaqui Flores/Starsport.rs ©)

Danas se Petrušev pojavio na zagrevanju u trenerci i posmatrao je saigrače, koji su izašli na teren na zagrevanje.

– Petrušev je bolje. Zglob je natekao, na ovom treningu nije radio. Važno je da je snimak pokazao da su tetive u redu, što je dobra vest. Nismo želeli da ga previše opterećujemo. Za sutra ćemo još videti, odlučićemo pred utakmicu da li će igrati – rekao je selektor veče pre ovog duela.

Našu selekciju sve to nije poremetilo, jer nakon prve deonice ubedljivo vodi sa 15:27

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter