2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Lalatović otpušten posle samo 55 dana u Ukrajini!

Objavljeno: 28.08.23 u 18:33

Teško da je ovo moglo da se predvidi

Nenad Lalatović doživeo je šokantan trenerski preokret u Ukrajini, gde je dobio otkaz nakon samo 55 dana vođenja tima Zorje. Odluka uprave kluba usledila je nakon niza loših rezultata, a kap koja je prelila čašu bila je nedavna neubedljiva igra i remi protiv tima Minaja, koji se nalazi u donjem delu tabele.

Lalatovićeva avantura u Ukrajini nije krenula kako se očekivalo. Posle pet odigranih kola, Zorja beleži samo jednu pobedu uz dva remija i dva poraza, plasiravši se na 11. mesto na tabeli. Čak i u Ligi Evrope, tim nije pružio zadovoljavajuće rezultate. U plej-of fazi ovog takmičenja, Zorja je doživela poraz od Slavije iz Praga sa 2:0, što dodatno komplikuje situaciju oko plasmana u grupnu fazu.

Nenad Lalatović je pokušao da objasni izazove sa kojima se suočavao tokom svojeg mandata, posebno naglašavajući problem sa kompletiranjem tima.

„Siguran sam da bih napravio bolji rezultat da sam imao kompletan tim“, izjavio je Lalatović nakon remija protiv Minaja.

Ovo je osamnaesti klub u Lalatovićevoj trenerskoj karijeri, ali nažalost, kao i u nekoliko prethodnih slučajeva, nije uspeo da se zadrži duže od 10 utakmica. Ipak, treba pomenuti da je Nenad Lalatović ostavio svoj trag u srpskom fudbalu osvajanjem Kupa Srbije sa Vojvodinom u sezoni 2019/2020.

1
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter