0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ISTORIJSKI DAN ZA REPREZENTATIVNI FUDBAL: Saudijci sada imaju i najplaćenijeg selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.23 u 10:19

Sada je i ta priča rešena.

Roberto Manćini i zvanično je novi selektor Saudijske Arabije, a aktuelni prvak Evrope kada su nacionalni timovi u pitanju je na Bliski istok otišao zbog plate koja će na godišnjem nivou iznositi 30.000.000 evra.

Italijan se takođe obratio i tamošnjim medijima gde je rekao sledeće.

– Izuzetna mi je čast što mi je ponuđeno mesto selektora reprezentacije Saudijske Arabije. Verujem da je ovo odlična prilika za mene, da iskusim fudbal u novoj zemlji, posebno sa rastućom popularnošću fudbala u Aziji. Čvrsto verujem da su strastvena fudbalska kultura Saudijske Arabije i suštinski kvalitet saudijskih igrača ključni sastojci za uspeh. Prisustvo vrhunskih igrača u Saudijskoj Pro ligi ukazuje na potencijal za rast na nacionalnoj fudbalskoj sceni – istakao je Mančini u prvom obraćanju medijima.

Manćini će na klupi Zelenih sokolova debitovati već osmog septembra kada Saudijci igraju protiv Kostarike prijateljsku utakmicu na Sent Džejms parku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Roberto Mancini (@mrmancini10)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter