3
Domaći fudbal

Mitar Mrkela during the Milos Degenek promocija promotion FK Crvena Zvezda at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENA ZVEZDA NE SME DA GUBI DOMAĆE UTAKMICE: Iz šampiona Srbije poslata jasna poruka nakon poraza!

Objavljeno: 28.08.23 u 09:31

Poraz Zvezde u Superligi nije nešto na šta je javnost naviknuta.

Crvena zvezda je nakon više od dve godine doživela prvi poraz u prvenstvu, na Krovu od Voždovca, a jedan od glavnih ljudi u šampionu Srbije, Mitar Mrkela, jasno je preneo stav kluba.

Nećemo da pravimo preveliku dramu, porazi se dešavaju. Međutim, u klubu ćemo napraviti analizu. Utakmica sa Voždovcem nije izgledala onako kako smo planirali, ni u samoj igri našeg tima, naravno ni rezultatski“, poručuje Mrkela preko stranica Žurnala.

I ima jasnu poruku za celu crveno-belu javnost.

„Ono što u ovom trenutku mogu da zaključim u najkraćem: Zvezda ne može sebi da dozvoli luksuz da gubi utakmice u domaćem prvenstvu“, jasan je i glasan Mitar Mrkela.

 

8
17

3 Komentara

  1. Reče on bez srama otkrivajući svu bedu odnosa ne samo u fudbalu, i pravila koja se moraju poštovati, inače… prvo i jedino oni a ostali, kako im se zalomi

    2
    1
    Odgovori
  2. Hitno potrebna pojačanja , imamo samo stotinak igrača na platnom spisku. Novac – nikakav problem, Srbija lider u regionu , i šire…..

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter