0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BOMBA U NOVOM PAZARU: Predstavljen bivši igrač Partizana! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 28.08.23 u 17:20

Reč je o prekaljenom fudbaleru

FK Novi Pazar je predstavio svog najnovijeg pojačanja – iskusnog krilnog napadača Filipa Kneževića (31). Knežević donosi obilje iskustva u tim, budući da je prošao kroz različite fudbalske sredine tokom svoje karijere.

Filip je svoju fudbalsku priču započeo u Borcu iz Čačka, da bi kasnije igrao za renomirane klubove kao što su Partizan, Radnički Kragujevac, Vitorija Gimaraeš (Portugal), Čukarički, Vojvodina, Ašdod (Izrael), Radnički Niš, Proleter, Da Nang (Vijetnam) i Sutjesku. U prethodnoj sezoni, nosio je dres Budućnosti iz Podgorice.

Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad
Filip Knezevic
Indjija, 28.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Njegova impozantna karijera uključuje osvajanje dve nacionalne titule, jednu sa Sutjeskom iz Crne Gore i drugu sa Partizanom. Kroz više od 300 superligaških utakmica, Knežević je pokazao svoj talenat, postigavši 35 golova i beležeći 35 asistencija.

Sa svojim bogatim iskustvom i veštinama koje je razvio tokom godina, Filip Knežević pružaće FK Novi Pazaru dodatnu dimenziju i snagu u napadu, doprinoseći timskom uspehu u nadolazećim izazovima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter