0
Košarka

FOTO: Starsport

SPISU O ISKLJUČENJU POCEKA: ‘On je emocionalan, kao protiv Srbije, ali danas smo izgubili!’

Objavljeno: 27.08.23 u 15:25

Setio se as ‘azura’ situacije na Eurobasketu.

Košarkaš reprezentacije Italije, Marko Spisu je nakon poraza od Dominikanske Republike rekao da je ovo težak poraz za njih, ali da moraju da nastave dalje.

-Lepo je sve na Filipinima, neverovatna je zemlja, volimo da igramo ovde, ali danas smo izgubili. Ovo nam je težak poraz za nas, ali moramo da nastavimo dalje i da vidimo naše greške i da ispravimo sve i da pobedimo protiv Filipina – započeo je,

U prvom kolu su ‘azuri’ savladali Angolu, i na tom susretu su loše krenuli, ali su uspeli da se vrate, međutim, sada nisu.

-Da, prva utakmica je drugačija, na kraju smo pobedili. Danas nismo, ništa, imali smo plan da zaustavimo Taunsa, pustili smo druge da šutiraju. zgubili smo utakmicu, ali idemo dalje, ako pobedimo narednu, idemo dalje – istakao je Marko.

Na kraju je prokomentarisao isključenje selektora Poceke.

-On je emocionalan, kao protiv Srbije, ali danas smo izgubili. Želeo je da bude bliže nama, ali moramo da nastavimo dalje – poručio je Spisu,

Podsetimo, Italija je poražena od Dominikanske Republike rezultatom 85:82 u drugom kolu Mundobasketa, a naredni duel igraju protiv domaćina Filipina. Selektor ovog nacionalog tima, Đanmarko Poceko isključen je sa meča zbog prigovora sudiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter