0
Fudbal

Lazar Samadrzic (FOTO: Starsport)

SAMARDŽIĆ BI IPAK MOGAO DA PROMENI DRŽAVU: Za Srbina zainteresovan bivši prvak Evrope!

Objavljeno: 27.08.23 u 09:45

Da li će promeniti klub ovog leta?

Za fudbalera Udinezea i reprezentativaca Srbije, Lazara Samardžića zainteresovan je nekadašnji osvajač Lige šampiona, Notingem Forest. Šumari’ su spremni da za usluge ovog veznog igrača ponude 12 miliona evra, ali ‘crno-beli’ pristaju na 15 miliona. Takođe, ovaj engleski gigant želi da dovede  Švajcarca Rema Frojlera, ali je on blizu potpisa sa Bolonjom.

Podsetimo, Samardžić je bio na pragu prelaska u Inter, koji je za njega ponudio 16 miliona plus Đovanija Fabijana. Međutim do realizacije ovog transfera nije došlo zbog neslaganja uprave ‘neroazura’ i oca fudbaler ‘crno-belih’ iz Udina. Pored ‘neroazura’ za njegove usluge bio je zainteresovan i Lacio koji je imao istu ponudu kao i oni plus Toma Bašić.

Prošle sezone je za svoj tim odigrao 39 utakmica i postigao 5 golova. Svojim sjajnim partijama privukao je pažnju mnogih klubova, ali selektora Piksija, koji mu je pružio priliku da debitu za nacionalni tim Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter