1
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Javor Ivanjica at stadium FK Partizan (JNA) on August 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN VODI PROTIV JAVORA: Mening sjajnim pogotkom razbudio crno-bele, Saldanji poništen gol! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.23 u 20:23

Probudili su se crno-beli.

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Javora u petom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, nakon debakla u kvalifikacijama za Ligu konferencija i poraza od Nordsjelanda sa 5:0. Crno-beli su ipak uspeli da zaborave taj meč, a do vođstva su stigli u 22. minutu kada je Mening bio precizan.

U pravom trenutku je Kristijan Belić uočio Meniga, pa je poslao nešto dužu loptu na drugu stranu. Holanđanin je nakon dobrog prijema šutirao sa oko 16 metara i bio je precizan, pa su crno-beli poveli od 22. minuta.

Prednost crno-belih duplirao je Saldanja, makar na kratko. On se sjajno snašao u kaznenom prostoru nakon asistencije Natha i u 40. minutu zatresao mrežu gostiju, ali se kasnije ispostavilo da je bio u ofsajdu.

Što se tiče ostalih dešavanja u prvom delu igre, Javor je imao dobru šansu u 6. minutu, koju Gigić nije iskoristio. Na kraju se ispostavilo da se nalazio i u nedozvoljenoj poziciji.

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Javor Ivanjica at stadium FK Partizan (JNA) on August 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mening je pre pogotka imao još jednu priliku, ali je tada Manojlović bio na pravom mestu.

U 13. minutu, žuti karton je zaradio Kanute, jer je nesmotreno startovao nad Miletićem.

0
2

1 Komentara

  1. Partizanova krila uopste ne ucestuju u odbrani i to je upravo jedan od najvecih uzroka slabosti odbrane. Oba krila moraju da ucestvuju u pomaganju bekovima inace su oni laki zalogaj krilima koja su uvek brzi igraci.Ja se cudm cudim da to Duljaj pod hitno ne fiksuje. Meng je dobar igrac kojem je najvece oruzje upravo super-precizan sut sa poludistance. Nisam odavno video igraca koji ume da sutira pod precku i to vrlo kontrolisanim tehnicki preciznim sutom gde lopta pocinje padajucu putanju tri-5 m ispred gola. To je kod njega zaista impresivno,ali nazalost on to ne radi stalno, ne ponavlja se a ume da se izgubi i po nekoliko meceva i odigra ispod svojih realnih kvaliteta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter