5
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRT SITUACIJE U HUMSKOJ: Igor Duljaj ipak ostaje na klupi, u slučaju neuspeha dolazi miljenik ‘grobara!’ (FOTO)

Objavljeno: 27.08.23 u 12:52

Ništa od povratka Miloševića.

Kako saznaje MaxBet Sporttrener Partizana, Igor Duljaj ostaće na kormilu kluba, a Savo Milošević nije u planovima ‘crno-belih’. Nije bilo nikakvog kontakta sa obe strane, a Duljaj ima trenunto poverenje uprave, ali bi ga svaki naredni kiks u domaćem šampionatu koštao posla.

FOTO: Starsport

Čelnici tima iz Humske su do sada potrošili oko 4 miliona na zahteve Igora Duljaja i smatraju da on treba da konsoliduje i uklopi ekipu i pronađe pobednički ritam. Međutim, ukoliko dođe do neuspeha, na njegovo mesto bi došao miljenik navijača i legenda kluba Saša Ilić, koji je nedavno dobio otkaz u CSKA Sofiji. 

FOTO: Starsport

Partizan od početka šampionata igra promenjivo, u prvom kolu je remizirao protiv TSC-a 3:3, da bi u naredna dva ostvario trijumfe nad Vojvodinom 2:0 i Radničkim iz Niša 2:1. U Evropi je klimavo, prvo su izgubili od Sabaha 2:0 u gostima, da bi anluriali prednost u Beogradu i na penale prošli dalje.

Međutim, crno-beli su doživeli debakl u Danskoj, protiv Nordsjelanda gde su ubedljivo poraženi čak 5:0. Danas  Partizan  dočekuje Javor i to će biti važan ispit prvenstveno za Igora Duljaja, ali i za ceo tim. Podsetimo, pojavila se vest da bi Savo Milošević mogao da se vratim na klubu ‘parnog valjka’ nakon susreta Javorom, ali od tog posla neće biti ništa.

13
24

5 Komentara

  1. Nek je svima jasno da nema miljenika „grobara“ ko god bude pravi bilokakav tal sa Vucelom i Vazurom a narocito danas kad se resava buducnost FK Partizan. Zasto zaposleni u sportskom sektoru a koji vole klub i kojima je stalo do FK Partizan nisu stupili u bojkot ili podneli neopozive ostavke i time dali do znanja glavesinama kluba da ovako dalje vise ne moze.

    12
    0
    Odgovori
    • Šta lupetate svi vi koji volite klub? Zar nije jasno odakle vetar duva i da nema trofeja ni fudbala u Srbiji dok je AV na vlasti. Sve pare odoše u Zvezdu i svi trofeji im se serviraju. Ko će biti drugi, treći nije bitno.

      5
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter