0
Košarka

FOTO: FIBA

NESTOR GARSIJA O POTENCIJALNOM MEČU SA SRBIJOM: ‘Idemo korak po korak, poštujem svakog!’

Objavljeno: 27.08.23 u 14:40

 ‘Ne zanimaju nas imena, pokušaćemo da odradimo naš plan.’

Selektor nacionalog tima Dominikanske Republike je nakon pobede nad Italijom rekao je verovao da će pobediti i da njegovi igraču sve više napreduju.

-Italija ima odlične igrače, sjajnog trenera, sjajan stručni štab. Imaju istoriju, imaju sve! Danas, ova pobeda na terenu, sve je bilo kako treba. Moji igrači su bili sve bolji i bolji, napredovali su. Došli smo ovde verujući da ćemo pobediti – naveo je on.

Potom je govorio o selektoru Italije, Đanmarku Poseki i njegovom ponašanju i isključenju.

-Poštovanje i ljubav za njega. Imam neverovatno poštovanje prema njemu, on je jedan od najboljih trenera ovde. Ponekad se dešavaju takve stvari, ali nikada ne razmišljam o tome, samo mislim o svom meču. On je sjajan trener, sjajan čovek, počeo sam da gubim svoj plan. Niko ne želi da to utiče na igru – istakao je on.

U narednoj fazi Dominikansa Republika bi mogla da igra protiv Srbije.

-Mi još nismo tamo, idemo korak po korak, poštujem svakog i igraćemo protiv svakog. Ne zanimaju nas imena, pokušaćemo da odradimo naš plan, našu strategiju. Igraćemo sada protiv Angole i vi nikad ne znate, idem dan za danom – poručio je Garsija.

Podsetimo, Dominikanska Republika savladala je Italiju i napravilo senzaciju na ovogodišnjem Mundobasketu. Naredni duel izabranici Nestora Garsije odmeriće snage sa Angolom.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter