0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

KRSTOVIĆ POGODIO NA DEBIJU ZA LEĆE: Obezbedio im je bod protiv Fiorentine! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.23 u 22:52

Uspešna prva utakmica u novom timu.

Crnogorski fudbaler Nikola Krstović ostavio je izuzetno pozitivan utisak na svom debiju za Leće, postigavši gol i donevši važan bod svom timu na teškom gostovanju u Firenci (2:2). Nakon prvog poluvremena u kojem je Fiorentina imala prednost od 2:0 golovima Gonzalesa i Dankana, drugi deo meča doneo je uzbudljiv preokret.

Nakon što je Rafi smanjio zaostatak na 2:1 u 49. minutu, Nikola Krstović je stupio na teren sa klupe i već nakon četiri minuta postigao svoj prvi gol za Leće, donoseći radost gostujućim navijačima na stadionu „Artemio Franki“. Krstović je iskoristio sjajan centaršut Bande i vešto se izborio sa defanzivcima Fiorentine, postavivši loptu u mrežu pored nemoćnog golmana Parizija i Martinelija.

Nikola Krstović je bio član Crvene zvezde, ali se nije uspeo nametnuti za minutažu, te je u 2021. godini prešao u Dunajsku Stredu za sumu od 400 hiljada evra.

Tokom tog perioda, postigao je 35 golova i zabeležio osam asistencija, od kojih je 26 golova postigao samo prošle sezone u svim takmičenjima.

Standings provided by Sofascore

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter