0
Košarka

FOTO: Twitter/FIBA Basketball World Cup 2023

DONČIĆ NAKON DUELA SA VENECUELOM: ‘Važna pobeda protiv fizički jake i borbene ekipe!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.23 u 09:05

‘Znali smo da utakmica neće biti laka.’

Reprezentacija Slovenije započela trijumfom ovogodišnje izdanje Mundobasketa nad Venecuelom rezultatom 100:85. Najefikasniji u redovima Slovenaca bio je Luka Dončić koji je postigao skoro polovinu koševa 37. On je nakon susreta rekao da su znali će biti teško, ali su ipak ostvarili važnu pobedu.

-Znali smo da utakmica neće biti laka, jer smo igrali sa Venecuelom pre dve godine. Oni su fizički tim, borbeni, a pre svega su bili veoma precizni na početku utakmice. Pogodili su čak devet trojki u prvoj četvrtini. Ali borili smo se do kraja i zabeležili važnu prvu pobedu. Iako smo na poluvremenu primili 51 poen i 85 na kraju, naša odbrana nije bila tako loša – istakao je on.

Podsetimo, i selekcija Srbije je juče krenula svoj put na ovoj smotri protiv Kine, koju su ‘orlovi’ savladali ubedljivim rezultatom 105:63. Naredni duel izabranici Svetislava Pešića igraju protiv Portorika sutra od 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter