0
Košarka

FOTO: Starsport

DAVIDOVAC NAKON TRIJUMFA NAD KINOM: ‘Da se ne lažemo, najbolji smo u grupi!’

Objavljeno: 27.08.23 u 10:55

‘Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, na obe strane terena.’

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Dejan Davidovac je nakon susreta sa Kinom rekao da je ovo bila dobra pobeda za početak.

-Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, na obe strane terena. Kinu smo znali manje-više, igrali smo već sa njima, pre nekoliko dana. Drago mi je da smo pobedili. Dobra pobeda za početak – naveo je on.

Potom je izneo svoja očeivanja pred sutrašnji meč sa Portorikom.

-Ista očekivanja, kao i pred kinu. I sa njima već smo igrali. Da se ne lažemo, najbolji smo tu u grupi. Tako da, i pred taj meč imamo ista očekivanja. Naravno, Portoriko može da bude nezgodna ekipa, kao i Kinezi. Zato mi moramo da budemo na nivou kao sada, da igramo agresivno u odbrani i strpljivo u napadu, da tražimo naše prednosti. Nadam se da ćemo ponoviti istu igru – istakao je Davidovac.

Podsetimo, Srbija je juče odigrala prvu utakmica na ovogodišnjem Mundobasketu sa selekcijom Kine i došla do ubedljivog trijumfa rezultatom 105:63. ‘Orlovi’ će sledeći duel igrati protiv Portorika sutra od 14 časova.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter