0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PROVOZAJTE SE NA NAJUZBUDLJIVIJOJ VRTEŠCI I OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Pred nama je 7 dana sjajne zabave!

Objavljeno: 26.08.23 u 10:08

Najuzbudljivija vrteška ovog leta se nalazi na sajtu AdmiralBet.rs, na kojoj će moći da se provozaju svi ljubitelji slot igara.

Naime, kladionica AdmiralBet i renomirani provajder igara na sreću, kompanija Synot, su organizovali 7 dana uzbudljive zabave u vidu Synot turnira, na kojem će igrači imati priliku da osvoje 5.000 besplatnih spinova.

Igrači se rangiraju po broju odigranih spinova na 20 izdvojenih Synot slot igara, a 50 igrača koji izvrte najviše spinova će podeliti besplatne spinove. Turnir traje od 23. do 29. avgusta, a jedini preduslov za učešće je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored gore navedenih promocija, ljubitelje slotova očekuju besplatni spinovi i u Spin City-ju, gradu besplatnih spinova, dok je aktivan i promo kod SLOT30, koji donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Svakog ponedeljka i utorka je organizovana Prize Drop promocija na svim Pragmatic Play slot igrama u kojoj će biti izvučeno 60 nasumičnih dobitnika, koji će svake nedelje podeliti 60.000 dinara u kešu. Takođe, posetioce AdmiralBet lokala očekuje Impera džekpot na svim Impera aparatima u visini do 1.200.000 dinara.

Zauzmite svoje mesto na AdmiralBet.rs, zavrtite neke od izdvojenih slot igara i pokupite besplatne spinove do kraja avgusta!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter