1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NIKO NE SUMNJA U TITULU, ALI ZVEZDA SE DECENIJSKI OBRUKALA: Moglo se do boda, ali crvene lampice se pale na Marakani! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.23 u 20:57

Hladan tuš za prvaka.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč petog kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Voždovca na Krovu, a rezultat na poluvremenu je 2:0.

Veliki šok za šampiona Srbije je usledio već u petom minutu kada je bivši đak crveno-belih Borisav Burmaz zatresao mrežu Omrija Glazera.

U 15. minutu zapretio je Marko Stamenić, ali nije bio dovoljno precizan, tako da nije došlo do promene rezultata.

Najbolju priliku za Crvenu zvezdu imao je Vladimir Lučić u 42. minutu kada je nakon dodavanja Olajinke ispred sebe imao zicer, koji nije uspeo da pretvori u pogodak.

A onda je usledio novi šok kada je Nešković maltene odmah nakon kapitalne prilike crveno-belih zatresao mrežu Omrija Glazera i tako je duplirao prednost.

Potom je nakon sat vremena igre domaćin došao do tri gola prednosti, jer je veliki kiks napravio Aleksandar Dragović, a tu grešku je iskoristio Teodorović koji je sjajnog reagovao i matirao Glazera.

20 minuta pre kraja Milan Rodić je smanjio rezultat na 3:1, nakon prekida, da bi Kanga sa bele tačke poravnao rezultat sa bele tačke u 90. minutu, a tada su domaći ostali i bez igrača.

Obe ekipe su uz to ostale bez adekvatne nadoknade, jer je meč sa velikim brojem prekida produžen svega osam minuta.

Do kraja meča nije bilo više iznenađenja, a ostaje upisano da Zvezda ovako nije razbijena još od Vojvodine maja 2013. godine, kada su Novosađani sa 3:0 slavili nad crveno-belima.

Standings provided by Sofascore
2
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter