0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Ajax

KAKVA SCENA U RAZGRADU: Bugarski navijač došao među pristalice Ajaksa i doneo im cveće!

Objavljeno: 26.08.23 u 12:44

Iza svega se krije posebna priča.

Fudbaleri Ajaksa su impresivno trijumfovali protiv Ludogoreca u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope rezultatom 4:1. Stadion u Razgradu bio je poprište ovog meča, a Mohamed Kudus se istakao kao zvezda utakmice, postigavši het-trik.

Osim fantastičnog doprinosa Kudusa, jedan posebno značajan trenutak je obeležio ovu utakmicu. Vođa navijača Ludogoreca se uputio ka tribini na kojoj su najvatreniji navijači Ajaksa i izazvao pravu senzaciju.

Uobičajeno je da na početku svake nove sezone dolazi do konfrontacija između različitih navijačkih grupa, a nažalost, neki od ovih sukoba dovode do tragičnih ishoda. Nedavno se, na primer, dogodilo ubistvo tokom obračuna između navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba, što je ostavilo dubok trag.

Međutim, u Razgradu smo svedočili neobičnoj i inspirativnoj sceni. Vođa Ludogoreca je pristupio tribini gde se nalaze najvatreniji navijači Ajaksa, donoseći sa sobom cveće.

On je prihvaćen među holandskim ultrasima, a gest koji je izveo bio je nešto što se retko viđa. Vođa Ludogoreca je doneo šal i dres svog tima, uz natpis „Ajaks Amsterdam“ i simbol grada, XXX, koji je i simbol navijača i grada.

Ovaj gest vođe Ludogoreca bio je posvećen uspomeni na Džodija Lukokija, koji je preminuo u maju 2022. godine u svojoj 29. godini. Lukoki je igrao kako za Ajaks, tako i za Ludogorec, i ovaj gest je bio način da se oda počast njegovom sećanju.

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter