2
Fudbal

Ivica Iliev FK Partizan-Promocija novog trenera-Ilija Stolica Beograd, 09.06.2022 foto: Starsport.rs ©

ILIEVA FUDBAL VIŠE NE ZANIMA: „Ne znam ni situaciju u klubu, više nemam šta da kažem!“

Objavljeno: 26.08.23 u 13:58

„Bavim se drugim stvarima.“

Nekadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev, već neko vreme je van fudbala, a novinari Sportkog žurnala upitali su ga da prokomentariše debakl crno-belih protiv Nordsjelanda. Crno-beli su izgubili sa čak 5:0, a Iliev je istakao da više ne prati niti gleda fudbal.

Pored toga, nekada i fudbaler Partizana, rekao je da se bavi drugim stvarima i da nema šta konkretno da kaže.

– Više ne pratim, niti gledam fudbal. Tako da nemam šta da kažem povodom poraza Partizana od Nordsjelanda. Takođe ne znam ni situaciju u klubu, bavim se drugim stvarima i ne bih mogao ništa konkretno da kažem kad ne znam o čemu bih pričao – zaključio je Iliev.

Partizan će revanš meč igrati u četvrtak u Beogradu.

0
9

2 Komentara

  1. Vise ga ne zanima fudbal ali zato verno drzi mesto mahaca u Skupstini kluba. Njemu do FK Partizan nije ni malo stalo, njega ne zanima boljitak Partizana vec samo suvi interes i nezameranje svojim prijateljima Vucelicu i Vazuri. To nije covek, to nema obraza kada u ovakvoj situaciji po klub u kome je stvorio fudbalsko ime ko ljigava pobegulja daje ovakve izjave.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter