3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI IZDALI SAOPŠTENJE: ‘Sav bes usmeriti na upravu FK Partizan!’

Objavljeno: 26.08.23 u 11:23

Poraz od 5:0 je kap koja je prelila čašu!

Grobari su već duže vreme veoma nezadovoljni stanjem u FK Partizan, a sada su izdali i saopštenje, koje vam prenosimo u celini:

‘Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala,

Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži!

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)

Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsgrjelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je!

31.8. 18č -TERAZIJE
UPRAVA NAPOLjE!’ – poručili su ‘Grobari’.

126
17

3 Komentara

  1. Vazno je poceti revoluciju a vremenom ce nas biti sve vise i vise, evo, pocele su i neke zive legende da se oglasavaju protiv uprave kluba i to smatram veoma vaznim cinom dok izjava jedne prodane duse poput Ivice Ilijeva govori o njemu samom i njegovoj sprezi sa ovom upravom, na srecu pa je takvih poput njega veoma malo. Ko voli Partizan i kome je stalo do Partizan mora bojkotovati utakmice, mora dati svoj doprinos u borbi protiv stetocina, legende Partizana kao i poznate javne licnosti moraju vise ucestvovati u ovoj vaznoj borbi protiv uprave kluba sve dok ih ne oteramo iz Humske. Sad ili nikad i da se vidi dobro ko je vera a ko nevera.

    6
    1
    Odgovori
  2. Treba ih po svsku cenu isterati napolje i zabraniti ulaz u stadion.
    Ili će ovi lopovi da odu,ili će naš Partizan otići u zaborsv.
    Pod hitno sve strukture Partizana koje ga vole treba da uzmu svoje učešće u što bržem ozdravljenju……

    4
    2
    Odgovori
  3. Kakva glupost,navijaci su u upravi kluba,tj skupstini i oni su birali ovu upravu…
    Drugo,kakva revijalna utakmica unistise nam fudbal tako razmisljajuci…

    4
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter