0
Fudbal

FOTO: Zenit

ERAKOVIĆ ISKREN: ‘Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju!’

Objavljeno: 26.08.23 u 09:21

I dalje se adaptira na novu sredinu.

Srpski štoper u redovima Zenita, Strahinja Eraković otvoreno je govorio o svom novom angažmanu, ali i odnosu na relaciji Srbija – Rusija.

‘Bio sam siguran u svoj izbor, a čim sam dobio ponudu od Zenita, odmah sam odlučio da se preselim ovde. Želeo sam da se okušam u jačoj ligi i siguran sam da je to bila ispravna odluka. Zenit je veliki klub. U Evropi se uvek čuje o njemu i u današnjim uslovima, pa nisam razmišljao o tome. Plus, upravo sam stigao u Rusiju. Za sada ne vidim razloga da razmišljam o dalekoj budućnosti, jer se nadam da ću mnogo godina provesti u Sankt Peterburgu. Sada sam potpuno fokusiran na Zenit’ – rekao je Eraković i potom dodao:

‘Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju. Mislim da je ruska liga jača od srpske. Ovde je sve na višem nivou nego u mojoj domovini. Svak tim u Rusiji ima svoj stadion. Ovde ima dosta jakih timova, nema lakih pobeda. Svaka utakmica je poprilično teška.’ – zaključio je mladi srpski štoper.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter