1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SRBIJA NA PUTU DA ISPADNE I IZ NAJBOLJIH 15: Porazi se nižu, a koeficijent tone sve dublje!

Objavljeno: 25.08.23 u 10:45

Mnogo lošije od očekivanog, i pored teških žrebova.

Srbija je gradila svoj koeficijent pola decenije, da bi doživela čast da njen šampion može direktno u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja. Ipak, sav rad Crvene zvezde u prethodnih pet godina, ali i Partizana prilikom tri nastupa u Evropi u tom periodu, bačen je u vodu za samo jedno leto.

Porazi se nižu, srpski klubovi su ukupno uspeli da ostanu neporaženi samo na jednoj utakmici u dosadašnjem toku kvalifikacija, a ono što zabrinjava jeste da osim Partizana u Beogradu sa Sabahom, ni jedan drug meč nije ni bio donekle neizvestan, pa samim tim očekuje se veliki pad naše lige na listi.

Trenutno je Srbija na 13. mestu sa 27.175 bodova i pala je za dva mesta. Pretekli su je Turska i Austrija, a kako predsavnici zemalja neposredno iza naše igraju sjajno, to bi uskoro mogli da urade i Norveška, Ukrajina, Izrael, Danska, Češka, Grčka…

Bilo kako bilo, svkako ćemo imati minimum tri predstavnika u grupi, dogodine i dalje imamo dva mesta u Ligi šampiona, oba u kvalifikacijama, a deluje da ako se stvari ne poprave hitno, osim šampiona ostali timovi će od 2025. morati trnjem do grupne faze.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
2

1 Komentara

  1. Mrtvi Parizai…Ma raspali Partizai..
    U rangu sa raspalim TSC i Čunga-Lungaričkim brukaju srpski fudbal samo tako..

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter