0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POZIV KOJI SE NE ODBIJA – IGRAJTE NA SIGURNO I OSTVARITE TRIPL DABL

Objavljeno: 25.08.23 u 15:59

Iskoristite Fazi Cashback i pokupite do 50.000 dinara.

 Svetsko prvenstvo u košarci je počelo, a osim u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, igra pod obručima će se odvijati i u Fazi igri, Joker Triple Double, na kojoj se dodeljuje i 20% Cashbacka do 31. avgusta!

Reč je o novoj 3×3 slot igri inspirisanoj košarkom i MVP-jem finala plej-ofa NBA lige, sa 5 linija isplate i maksimalnim dobitkom koji uvećava ulog 1.590 puta. Cashback se tokom trajanja promocije dodeljuje svim igračima koji na pomenutoj igri ostvare neto gubitak od minimalno 2000 dinara, a maksimalna vrednost Cashback-a iznosi 50.000 dinara.

Fazi Cashback je dostupan svima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, dok oni koji to nemaju mogu da se registruju preko ovog linka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa na depozit u visini do 40.000 dinara.

Svi ljubitelji slotova mogu da uživaju i u novoj Igri nedelje u kojoj je predstavljena nova Greentube slot igra, Cops ‘n’ Robbers, koja svim učesnicima ove uzbudljive filmske policijske potere može da do kraja nedelje donese sjajan plen u iznosu od 100 besplatnih spinova.

Pored toga, ljubitelje slota očekuje promo kod SLOT30 koji donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta, dok je u istom periodu za ljubitelje virtuala rezervisan promo kod LUCKY koji im donosi 25% bonusa za popularne virtuelne igre na prvu dnevnu uplatu depozita. Takođe, uz standardnu Kišu freebeta koja svakog dana pljušti na igri Aviatoru, održava se i Letnja trka u visinama gde će piloti koji u toj nedelji održe svoj avion najduže u letu podeliti fenomenalnih 100.000 dinara nedeljno, svake nedelje do kraja avgusta.

Takođe svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, zavrtite Joker Triple Double i podržite Srbiju uz 20% Cashbacka!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter