1
Lifestyle

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA MIJAILOVIĆ SLOMIO NOGU: ‘Evo šta je poručio iz bolnice!’

Objavljeno: 25.08.23 u 20:42

Zaista neverovatno.

Prvi čovek SD Partizan, Ostoja Mijailović slomio je nogu, preneli su brojni mediji danas, a tu informaciju potvrdio je i on lično za portal Nova:

‘Tačno je, oporavljam se kako treba za sada!’ – poručio je Ostoja.

Partizan je trenutno u procesu ojačavanja rostera pred narednu sezonu. Potpisao je Kaminski, očekuje se dolazak makar još dvojice stranih košarkaša. Kako prenose brojni američki insajderi, Toni Bredli bi mogao da bude novi igrač ‘crno-belih’, jer su inicijalni pregovori uveliko u toku.

Takođe, Ostoja je najavio i da će Partizan imati za 20% veći budžet nego prethodne sezone.

38
7

1 Komentara

  1. Mislim da Toni Bredli nije za PARTIZAN, u stvari takav nam igrač ne treba. Ima mnkgo boljih a dostubnih igrača , a ne sumnjam u izbor G-dina Obradovića i G-dina Savića. Sportski pozdrav

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter