1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ: ‘IMT me je impresionirao u svakom smislu! Mnogo smo rotirali, a ipak pokazali kvalitet!’

Objavljeno: 25.08.23 u 19:48

Težak zadatak za vicešampiona Srbije!

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, u terminu od 18 časova, dočekuju ekipu IMT.

Utakmicu pete runde Mozzart bet Superlige Srbije možete pratiti na TV Arena Sport, a očekivanja uoči susreta izneo je šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona naše zemlje, Žarko Lazetić.

-Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo. Nedostajali su nam neki igrači, mnogo smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet – istakao je mladi trener i nastavio:

-I na predstojećoj utakmici ćemo morati da budemo organizovani i čvrsti na sredini terena, dobar start nas neće uspavati. IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo prava na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat.

Lazetić je imao samo reči hvale za protivnika. 

-IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da su novi u ligi. Dobro su se adaptirali i igraju sa mnogo samopouzdanja. Pobedili su Čukarički sa tri gola razlike, što se desilo eventualno samo Zvezdi. Organizovani su u svakoj fazi igre, a to pokazuju i statistički podaci. Posle Zvezde, oni su uz nas dali najviše golova u ligi. Izuzetna su ekipa za šta je sigurno zaslužan moj kolega koji ih dugo vodi i dobro poznaje prilike – poručio je Žarko Lazetić. 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter