0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN BEKAM: ‘Naredni gol ću ponovo posvetiti navijačima!’

Objavljeno: 24.08.23 u 18:47

Crveno-beli početak Lige šampiona žele da dočekuju u što boljoj formi!

Fudbaleri Crvene zvezde su u sezonu ušli na najbolji mogući način sa četiri ubedljiva trijumfa, a mladi Jovan Mijatović veruje da će se u subotu od 19 časova kada će njegov tim gostovati Voždovcu, taj niz i nastaviti.

– Očekuje nas teška utakmica protiv Voždovca koji je mlada i brza ekipa, ali smo svesni koje su naše prednosti i daćemo sve od sebe da ih iskoristimo. U dobrom smo ritmu, na prva četiri meča smo postigli 16 golova, što dovoljno govori o tome da težimo napadačkom i efikasnom fudbalu. Probaćemo i u subotu da kroz presing dođemo do brzog gola, što je takođe karakteristika koja nas krasi – počeo je mladi Mijatović.

Povreda je prošlost, a pogotkom u Lučanima, kao i dobrom partijom protiv Spartaka na Marakani, pokazuje Zvezdin napadač da je u formi.

– Mučila me je povreda, ali sada sam maksimalno spreman da pomognem ekipi i timu u tome da ostvarimo što bolji rezultat. Želimo da prvu utakmicu Lige šampiona dočekamo u što boljoj formi i, naravno, sa svim pobedama u prvenstvu. Svestan sam svoje uloge, nastaviću da kroz treninge pružam maksimum i borim se za mesto u timu.

Mijatović očekuje veliku podršku zvezdaša protiv Voždovca.

– Bez obzira na to što smo gosti, verujem da će zvezdaši ispuniti tribine i da će nas njihova pesma nositi do još jedne pobede. Gol u Lučanima sam upravo posvetio zvezdašima koji su u velikom broju ispunili tribine, i nadam se da će tako biti i u subotu. Ako pogodim, ponovo je gol za njih – uz osmeh će popularni Bekam.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter