5
Evrokupovi

FOTO: TV Arena Sport printscreen

TEŠKO DA JE MOGLO POČETI GORE ZA PARTIZAN: Evrogol i vođstvo Danaca! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.23 u 18:51

Pogodak za TV špice!

Fudbaleri Nordsjelanda na ‘Rajt tu drim Parku’ dočekali su  Partizan u okviru prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Već od 11. minuta susreta u Farumu, domaći vode sa 1:0 fantastičnim pogotkom levog beka Martina Fresea. Danac, koji je ponikao u redovima Nordsjelanda, postigao je verovatno i najlepši gol u svojoj profesionalnoj karijere (ukupno 27.).

Pogledajte majstoriju Fresea!

 

4
2

5 Komentara

  1. Tezak tezak bojkot igraca zbog uprave i Duljaja nije moguce da bas nista neznaju glupo je vise pricati i iluzorno o ovome Partizanu . V i V sto pre odete Partizan ce VASKRSNUTI

    0
    0
    Odgovori
  2. Zao mi je ali istina je da je gotovo sa evropom nema vise momentalno je 4:0 Duljaju ponovo si krivac bekovi ti nulaaaaa ostali isto nemaju snage nista bar si video sta je moderan fudbal ljudi trce maraton . Odlaziiiiiiiii

    0
    0
    Odgovori
  3. Igracki kadar ne pamtim kada je bio ovako los, stranci koji su dosli kao pojacanja nisu ni „p“ od pojacanja, pitam se samo sta je radio Duljaj sve ovo vreme kada igraci osim ispucavanja lopti nisu jedan normalan pas napravili. Ovo je dno dna, brukanju kluba se nevidi kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter