0
Fudbal

FOTO: Starpsort

TERZIĆ OTRKIO KAKO JE DOŠLO DO ANGAŽOVANJA BAHARA: ‘Oduševila me je njegova igra!’

Objavljeno: 24.08.23 u 09:55

Izraelac odmah zapao za oko ‘crveno-belima’.

Generalni direktor tima iz Ljutice Bogdana pričao je za Sportski Žurnal Ligi šampiona i koga bi voleo u grupnoj fazi, ali i o tome kako je došao na ideju da angažuje Baraka Bahara. Naveo je da je to bilo na utakmici protiv Olimpijakosa Atini, kada je Makabi s avladao Grke sa 4:0.

Prvi put sam razmišljao o njemu kada sam gledao u Atini utakmicu Olimpijakos-Makabi Haifa. Tad me je oduševila njegova ekipa Makabi Haife, kako igra. Mislim da je rezultat bio 4:0. To je bila demonstracija sile, moći, moderne ekipe, agresivne, s visokim presingom, gde je Olimpijakos bio apolutni favorit – započeo je.

Dodao je da je Olimpijakos bio razmontiran od strane Baraka Bahara.

Razmontiran je bio Olimpijakos od strane Baraka Bahara. Tad sam video da Makabi ima ozbiljnog trenera I kada su oni prošli Olimpijakos, mi smo prošli posle toga i Kiprane, nas su imali u četvrtoj rundi. Ja sam se tada najviše pribojavao, ne nijednog od njihovih igrača, samo Baraka Bahara – nastavio je on.

Kazao je da su prikupili informacije i da je najveća snaga tada Makabija bio upravo Bahar.

I sve infomracije što smo skupili, sve su se na to da je najveća snaga Makabi Haife trener Barak Bahar. I uverili smo se u dve utakmice.. I dan danas tvrdim da je Crvena zvezda bila kvalitetniji tim od Makabi Haife. Međutim, desilo se spletom nesrečnih okolnosti, gde su se možda vratile one sve srećne okolnosti, Krasnodar, Salzburg i Kopenhagen i tako dalje, da nam je sreća okrenula leđa – istakao je Terza.

Potom se osvrnuo i na greške koje su se dogodile protiv tima iz Izraela.

Jer onaj gubitak lopte Kange i onaj gol što je primio Borjan i autogol u poslednjoj sekundi Pavkova.. I to tri igrača koji su toliko mnogo dali Crvenoj zvezdi, sve da se skupi u 90 minuta, to je neverovatno, Za velike uspehe je potrebna i sreća – poručio je Zvezdan Terzić.

Podsetimo, Crvena zvezda je prošle godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispala od Makabi Haife koju je tada vodio sadašnji trener ‘crveno-belih’ Barak Bahar. U prvom duelu rezultat je bio 3:2 za Izraelce, da bi na stadionu ‘Rajko Mitić’ i pored prednosti od 2:0, srpski predstavnik ispao, jer je na kraju bilo 2:2.

7
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter