0
Fudbal

Zvezdan Terzic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZA BI REAL ILI BARSU U GRUPNOJ FAZI LŠ: ‘Potrebne su nam takve utakmice!’

Objavljeno: 24.08.23 u 09:30

Otkrio sa kim ne bi voleo.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezda Terzić je za Sportski Žurnal govorio o žrebu za grupnu fazu Lige šampiona. Popularni ‘Terza’ istakao je da bi voleo dve varijante grupe i da tu budu Real Madrid ili Barselona.

-Pa recimo, voleo bih da u jednoj varijanti bude to Barselona, Mančester junajted, Crvena zvezda i Seltik. To mi je broj jedan želja. A druga: da dođe Fejnord iz prvog šešira, Real Madrid iz drugog, i iz četvrtog neka od ekipa iz kvalifikacija. Prva varijanta Barselona, Mančester junajted, Zvezda i Seltik – atraktivni, a možemo da igramo. A u nekoj drugoj varijanti, Fejnord, Real Madrid, Crvena zvezda i neka od ovih iz kvalifikacija. Ne bih ja voleo Francuze… Hoću Real Madrid, Barselonu, Mančester – jasan je.

Poručio je da su Zvezdi potrebne utakmice protiv takvih klubova.

-Zvezdi svih ovih godina nedostaje Real Madrid. Potrebna je utakmica sa Real Madridom, Barselonom, Mančester junajtedom. To je ono što treba, velika imena. Mančester se muči –naveo je Terzić.

Podsetimo, Crvena zvezda je izborila direktan plasman u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja i nalazi se u trećem šeriru. Žreb će se održati 31. avgusta od 18 časova u Grimaldi domu u Monte Karlu.

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter