0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SVE TREBA DA OSTAVIMO IZA SEBE’: Nišlije jure pobedu protiv imenjaka iz Kragujevca!

Objavljeno: 24.08.23 u 23:51

Veoma bitan duel za njih.

Uoči duela niškog Radničkog i istoimenog rivala iz Kragujevca, svi su svesni koliko je ovo bitan duel za ekipu sa Čaira. Nakon četiri poraza na samom startu šampionata, trener Trajković morao je da motiviše navijače:

‘Rekao sam igračima da to ostavimo iza sebe. Svakako sam mišljenja da smo mogli nešto da izvučemo iz tih utakmica, nažalost nismo. Da li je bilo igre, da li smo napadali, stvarali šanse….sve treba da ostavimo iza sebe. Jednostano rezultat je najbitniji, to je ono što nas diže. Na prvom mesto sada je rezultat i moramo da izvučemo bodove. Bilo bi lepo da to bude uz lepršavu igru, ali svakako na prvom mesto treba da nam bude da osvojimo tri boda.’ – rekao je Trajković i potom dodao:

‘Nekada trener ima više vremena da radi na nekim detaljima, sa druge strane nekada fali i kontinuitet utakmica. Uvek je pitanje da li je to pozitivno ili negativno. Meni više smeta što mi nijednu utakmicu ne igramo vikendom i ne možemo da imamo punu podršku naših navijača.’ – zaključio je u razgovoru za klupski sajt.

Пласман обезедио Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter