1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SASTAVI NORDSJELAND – PARTIZAN: Bez iznenađenja kod Duljaja, bivši igrač Čelsija ponovo u konkurenciji!

Objavljeno: 24.08.23 u 17:50

Sve je spremno za meč u Danskoj!

Fudbaleri Nordsjelanda na ‘Rajt tu drim Parku’ dočekuju Partizan u okviru prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Meč je na programu u terminu od 18 časova i 30 minuta, a glavni arbitar je Jigal Frid iz Izraela.

Treneri oba tima, Torup i Duljaj, izabrali su starnih 11.

NORDSJELAND (4-3-3): A. Hansen – Viladsen, K. Hansen, Nagalo, Freze – Diomande, Tverskov, Svenson – Nigren, Ingvartsen, Osman.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Kanute, Šćekić – Severina, Natho, Menig – Saldanja.

U konkurenciji za meč i ulazak sa klupe ponovo je bivši as Čelsija, Danilo Pantić, koji nije bio u protoklu za revanš protiv Sabaha.

Kandidati za ulazak sa klupe su: Pantić, Stevanović, Filipović, Saničanin, Šehović, Stjepanović, Baždar, Kalulu, Trifunović, Petković, Pavlović i Nikolić.

 

1
2

1 Komentara

  1. Pantic ne bi trebalo da igra jer videli smo da je napravio penal kada igra zadnjeg veznog,ako se povredi Scekic ,Sanicanin , Sehovic ,Filipovic su realnije opcije ,Bazdar u drugom poluvremenu umesto Meninga. I dalje nemaju stopera ?Tesko ce da prodju Dance ako su se mucili sa Sabahom,jedino neka luda sreca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter