0
Fudbal

FOTO: Twitter/Alhilal_FC

LUDNICA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Mitrović bi mogao da napusti Al Hilal!

Objavljeno: 24.08.23 u 10:40

Problemi u raju.

Fudbaler Al Hilala i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović mogao tek nakon potpisa ugovora karijere da ipak napusti ovaj klub. Naime, Romelu Lukaku je velika želja ovog tima koji se takmiči u Saudijskog Arabiji i kada bi on došao, onda bi verovatno naš internacionalac bio višak.

Lukaku nije u planovima novog trenera Čelsija, Mauricija Poketina, a za njegove usluge zainteresovan je i Murinjo, ali i Juventus. Bjankoneri’ imaju veliku želju da dovedu bivšeg fudbalera Intera, ali bi onda morali da prodaju Dušana Vlahovića, koji je postigao pogodak protiv Udinezea u prvom kolu Serije A.

Mitrović bi mogao da promeni klub, ali ne i sredinu. Za njega su još zainteresovani i Al Šabab Al Etifaka. Podsetimo, Srbin je imao veliku želju da napusti Fulam i pređe u Al Hilal, dok je tim iz Londona tvrdio pazar. On čak nije hteo ni da trenira, ali je ipak vraćen u tim i igrao prvo kolo Premijer lige protiv Evertona. Na kraju je pao dogovor, a Mitrogol je za 50 miliona otišao u Arabiju.

2
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter