0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

IDELNA PETORKA POBEĐUJE, ČAK I KAD PROMAŠI TROJKU: Da li ste spremni za SP u košarci!?

Objavljeno: 24.08.23 u 13:00

Pred nama je 17 dana košarkaške akcije! Svetsko prvenstvo u košarci se održava od 25. avgusta do 10. septembra, a svakog dana će se birati idealna petorka turnira koja će podeliti 100.000 dinara.

Naime, svi ljubitelji košarke i sportskog klađenja imaju priliku da unovče svoje poznavanje sporta tako što će tokom trajanja šampionata pogoditi najveću ukupnu kvotu na tiketu, iako tiket ima do 3 promašaja! Da, dobro ste pročitali, možete sa promašenom trojkom da obezbedite veliku pobedu i postanete deo idealne dnevne petorke prvenstva.

Koliko li se samo puta desilo da trener nacrta akciju za šut za tri, ali da lopta prosto izađe iz koša? Ovog puta to neće biti problem, jer će igrači imati razloga za slavlje, uprkos promašenoj trojci. Igrač može da postane član idealne petorke tako što će pogoditi najveću ukupnu kvotu na svom tiketu, koji može da bude dobitan, ali i nedobitan, ukoliko ima do 3 promašena para. Pet igrača koji ostvare najveću ukupnu kvotu će tog dana podeliti 100.000 dinara, jedini preduslov je da imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Pored prilike da postanu deo idealne petorke, svi ljubitelji sportkog klađenja mogu da se priključe prvoj sezoni Master lige, koja im do kraja sezone donosi borbu za 100.000 dinara nedeljno, odnosno 4.000.000 dinara za celu sezonu, putem klađanje na vodeće evropske lige u fudbalu, kao što su Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija i lige petice (Premijer liga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1).

Navedene promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Sastavljajte tikete, pogodite najveću kvotu (čak iako promašite trojku) i postanite deo pobedničke petorke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter