0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ČUVA SVOJE KLINCE: Đurić produžio saradnju sa ‘crveno-belima!’

Objavljeno: 23.08.23 u 13:40

Stvara se ozbiljan roster.

Fudbaler tima iz Ljutice Bogdana i mladi reprezentativac Srbije, Andrej Đurić obavezao na vernost svom klubu na tri godine plus još jednu. Mladi štoper je nakon potpisa poručio da je najsrećniji čovek na svetu.

-Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba  – istakao je on.

Naveo je da je skupio iskustvo i da je bolji fudbaler nego pre godinu dana.

-Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu – zaključio je Andrej Đurić.

Podsetimo, ovaj fudbaler rođen 2003. godine prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a za seniorski tim je zabeležio je tri nastupa pod vođstvom Dejana Stankovića. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Domžalama, pa će verovatno tom iskustvu dodati još jedno, kada ga Barak Bahar bude uzeo pod svoje.

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter