1
Košarka

FOTO: Starsport

ŠVED SVE BLIŽI ZVEZDI: Objavom digao ‘crveno-bele’ na noge! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.23 u 13:20

Rus velika želja tima sa Malog Kalemegdana.

Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve, Aleksej Šved rasplamsao je ‘delije’ svojim komentarom na objavi. Naime, on je okačio na svom instagram profilu sliku sa svojom porodicom, a fotografiju su komentarisali i pristalice Crvene zvezde, a on im je odgovorio ‘Zdravo, moji srpski prijatelji.’

Tim sa Malog Kalemegdana Šved su već dugo u procesu pregovora, a on je radio već sa Duškom Ivanovićem dok je nosio dres Himskija, tako da bi to možda poguralo da ovaj igrač obuče ‘crveno-beli’ dres. Međutim, za njega se interesuju i klubovi iz Kine, koji su sa većim budžetima od srpskog giganta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHVED NASTASIA🌪 ZIADITDINOVA (@akvariym)

Aleksej je svoju karijeru započeo u CSKA Moksvi, a osim tog kluba, igrao je još i za Himki, Dinamo Moskvu, a okuša se i u NBA ligi, Minesoti, Filadelfiji, Hjustonu. Sada je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Moksovljanima.

Podsetimo, Zvezda je do sada dovela  Miloša Teodosića, Dejana Davidovaca, Marka Simonovića, Adama Hangu, Šabaza Nejpira, Jagoa dos Santosa, Džoela Bolomboja, Majk Tobija i Rokasa Giedraitisa.

14
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter