0
Fudbal

FOTO: Twitter/FC Nordsjælland

STRATEG DANSKOG TIMA PRED PARTIZAN: ‘Imaćemo težak zadatak!’

Objavljeno: 23.08.23 u 14:35

‘Verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča, dacemo sve od sebe’.

Šef stručnog štaba Nordsjelanda, Hof Torup je pred susret sa Partizanom u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencija rekao da je pred njima težak zadatak.

-Imaćemo težak zadatak, ali verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča, dacemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pred domaćim navijačima da napravimo dobar rezultat uoči revanša u Beogradu – započeo je.

Uporedio je Partizan sa prethodnim protivnikom rumunskim FSCB-om i naveo da su ‘crno-beli’ za jedan nivo bolji.

-Odigraćemo četiri poluvremena, kao i protiv ekipe FCSB. Učinićemo sve da ostvarimo što bolji rezultat, ali nećemo da se nerviramo i ako bude nerešeno. Verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat u revanšu u Beogradu. Partizan možemo da uporedimo sa FCSB. Igraju na isti način i imaju isti stil, ali su jedan nivo bolji od rumunskog kluba. Naša prednost bi mogla da bude iskustvo koje smo stekli na prethodne dve utakmice, kao i individualni kvaliteti nekih igrača, koji mogu da odluče meč – istakao je on.

Na kraju se dotakao Natha i poručio da igra na visokom nivou.

-Partizan ima pregršt dobrih fudbalera, koji dugo igraju zajedno nekoliko sezona. Igrač sa brojem deset igra na visokom nivou. Tu je i krilni igrač, koji je veoma dobar. Moramo posebnu pažnju da obratimo na brazilskog napadača Mateusa Saldanju – zaključio je Torup.

Podsetimo, Partizan će odmeriti snage sa Nordslelandom u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Konferecnija sutra od 18:30, a revanš je na programu 31. od 21:00 na stadionu u Humskoj.

 

 

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter