0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PRVA SEZONA MASTER LIGE JE POČELA: Spremite se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje do sada!

Objavljeno: 23.08.23 u 15:55

Nakon dugo očekivanog početka nove sezone u ligama petice, počela je i Master liga! Svi ljubitelji najkvalitetnijeg evropskog fudbala će moći da uživaju u novom fudbalskom takmičenju, koje sa sobom donosi lavinu uzbuđenja, u do sada neviđenom formatu.

Naime, sve ljubitelje fudbala i sportskog klađenja očekuje izazovna borba za 100.000 dinara nedeljno! Da, dobro ste pročitali, svake nedelje će najbolji poznavaoci najjačeg evropskog fudbala imati priliku da inkasiraju 100.000 dinara, sve što treba je da pokažu svoje ekspertsko znanje Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija, kao i liga petice u koje spadaju Premijer liga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1. Potrebno je samo naglasiti da kvalifikacije za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija ne učestvuju u Master ligi, već samo grupna i eliminaciona faza navedenih evro takmičenja.

Učesnici Master lige će se rangirati po broju osvojenih bodova, koji predstavljaju proizvod pogođenih kvota, podeljen sa proizvodom promašenih kvota na mečevima navedenih liga, pomnožen sa 100, odnosno:

Proizvod pogođenih kvota / proizvod promašenih kvota * 100

Rang lista se ažurira svakog dana i može se pratiti putem ovog linka, a konačan spisak se pravi svakog utorka, kada će biti poznato kojih 10 takmičara će te nedelje podeliti neverovatnih 100.000 dinara i druge vredne nagrade. Kako bi obezbedili učešće u Master ligi, nije potrebno proći nikakve kvalifikacije, sve što je potrebno je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, ljubitelji sportskog klađenja će imati priliku da se tokom trajanja Svetskog prvenstva u košarci bore za 100.000 dinara svakog dana. Naime, u okviru promocije Uđi u petorku će se sa svih dobitnih tiketa, kao i nedobitnih koji imaju do 3 promašaja, gledati najveća ukupna kvota, a svakog dana će po 5 igrača podeliti sjajnu premiju i postati deo idealne petorke tog dana prvenstva.

Pogledajte kompletnu sportsku ponudu na AdmiralBet.rs, skupljajte bodove i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnijeg evropskog fudbala!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter