0
Košarka

Aleksa Avramovic Marko Guduric Filip Petrusev Vanja Marinkovic Dejan Davidovac friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

‘ORLOVI’ OTKAZALI PRVI TRENING U MANILI: Ne ide sve baš po planu!

Objavljeno: 23.08.23 u 08:35

Umor učinio svoje.

Izabranici Svetislava Pešića trebali da odrade prvi trening u Manili između 10:30 i 11:30, ali je on otkazan. Naime, reprezentacija  Srbije je na Filipine sletela juče, ali su zbog dugog i napornod puta morali da otkažu trening. ‘Orlovi’ su putovali dva sata od od Šenžena i Guandonga u Kini.

Zatim je let do Manile dva ipo sata, a isto toliko od aerodroma do hotela, pa su iz tog razliku reprezentativci naše selekcije želeli prvo da se odmori, kako bi se u što boljem stanju mogli pripremati za prvi duel u grupi, protiv Kine u subotu. Podsetimo, Mundobasket kreće od 25. avgusta i trajaće do 10. septembra na Filipinima, Japanu Indoneziji.

Srbija je u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom Portorikom, a pre odlaska na ovu smotru, ‘orlovi’ igrali na Kupu Solidarnosti  Senženu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter