3
Košarka

FOTO: Starsport

NOVA TRANSFER BOMBA: Miljenik ‘grobara’ ponovo u ABA ligi! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.23 u 12:50

Ali, ovo puta ne u Partizanu.

Francuski korakaš i doskorašnji igrač Obradorija, Leo Vesterman postaće novi igrač Cedvetie Olimpije, a biće zamena za Justusa Holaca, koji je pojačao Efes. Ovo je njegov povratak u AdmiralBet ABA ligu pošto je u periodu od 2012. do 2014. godine nastupao za Partizan, sa kojim je osvojio ovo takmičenje.

FOTO: Starsport

Osim ‘crno-belog’ dresa nosio je i Limogesa, Žalgirisa, CSKA Moskve, Fenerbahčea, Barselone Monaka, a najviše ga pamte pristalice Partizana kao člana čuvene generacije koja je došla do naslova u regionalnom takmičenja kao najmlađa ekipa pod dirigentskom palicom Duška Vujoševića.

 

3
5

3 Komentara

  1. Miljenik grobara, uh???Bio je najslabiji igrac partizana.Dosta su mu grobari tolerisali jer se trudio a bio je mlad.Miljenik grobara iz tog vremena je Bogdan Bogdanovic,koji je iako jos mladji bio tri klase iznad Lea.Ko sumnja u ovo,nek pogleda snimke utakmica i statistiku.

    3
    0
    Odgovori
    • Sve potpisujem.Mi smo vec bili unapred proslavili titulu,jer partizan sa njim na pleju nikako nije mogao da pridje zvezdi na manje od dvadeset razlike,a onda se nazalost povredio,i nije imao ko da igra pleja.Stavili su Bogdanovica,koji je u mladoj reprezentaciji igrao krilo.Medjutim decko je pokidao pruzivsi verovatno najbolje partije finalne serije ikada na ovim prostorima.I nazalost partizan je dobio.Zelimo Bogdanovicu da poludi i na svetskom i da donese uspeh Srbiji.

      3
      0
      Odgovori
  2. Miljenik grobara je zaista pretenciozno.On je samo igrac koji je dobio sansu u partizanu,kao mlad igrac.Nije bio nikakav miljenik, niti je bio medju boljim igracima,naprotiv.Bio je miljenik Duletov,a partizanova igra je trpela zbog toga.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter