0
Fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Aleksandar Kolarov Beograd, 14.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOLAROV LJUT NA OCA LAZARA SAMADŽIĆA: ‘Zaista mi je žao što sam čuo toliko laži!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.08.23 u 10:35

Bivši kapiten ‘orlova’ izneo svoj sud.

Nekadašnji fudbaler Rome, Aleksandar Kolarov prokomentarisao je potez oca Lazara Samaradžića i neuspelog transfera srpskog igrača u Inter. Naime, igračev agent, Rafaela Pimente je dogovrilo sve uslove sa ‘neroaurizima’, a onda se umešao Mladen Samardžić i pokvario posao.

FOTO: Starsport

On je otišao u Milano na pregovore umesto Rafaele i hteo da promeni ono što je već bilo utanačeno, poručivši da su čelnici Intera  pregovarali sa nevolašćenom stranom. Samardžić senior je rekao da je Pimentu video samo jednom u životu, a ona je to negirala i istakla da su zajedno dogovarali sve.

To je sve potvrdio i Kolarov. 

-Mogu u potpunosti da potvrdim priču Rafaele Pimente, jer sam ja bio taj koji upoznao nju sa Lazarovim ocem i takođe sam prisustvovao nekim sastancima. Njena verzija priče je istinita i zaista mi je žao što sam čuo toliko laži od oca Lazara Samardžića. – naveo je on.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter