0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@GalatasaraySK

GALATASARAJ RAZBIJEN NA TERENU, ALI USPEO DA SLAVI: Braga jednom nogom u LŠ, a u Haifi sat i po ničega! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.23 u 23:02

Sadržajno veče u plej-ofu.

Večeras smo na programu imali sjajno veče četvrte kvalifikacione runde za Ligu šampiona, a bilo je nekoliko zapaženih utakmica i rezultata.

Naime na Aker stadionu u Moldeu videli smo potpuno razbijanje turske Galate od strane Moldea, ali i pored toga što su domaći mogli da postignu komotno osam golova, pogoci su ono što se broji, a tu je turski predstavnik slavio rezultatom 2:3, a dva pogotka je postigao Mauro Ikardi.

U Kamenolomu Braga je nastavila svoje šetanje ka Ligi šampiona, jer je golovima Ruiza i Đaloa, Panatinaikos savladan rezultatom 2:1, i pored dva gola prednosti sve do finiša kojim su tako praktično protugalski predstavnik trijumfom jednom nogom zagazio u grupnu fazu elitnog takmičenja. Tako je delovalo barem do 95. minuta, kada su gosti prepolovili prednost pred revanš.

Na poslednjem meču večeri, nismo videli praktično ništa u duelu Makabija i Jang Bojsa, imali su domaći nešto više od igre, ali su golovi, kao i konkretne šanse izostali na ovoj utakimci, tako da će se sve rešavati u Bernu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter