1
Fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDIN KLINAC PONOVO NA ‘KALJENU’: Mladi štoper se seli u komšiluk! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.23 u 20:50

Nikako da dobije pravu priliku u Ljutice Bogdana.

Biser Zvezdine omladinske škole, defanzivac, Andrej Đurić blizu je prelaska u Sarajevo, a novi trener Simon Rožman pravi radikalne promene u tom klubu. Naime, on je otpisao šestoricu fudbalera, pa nekadašnji gigant u Jugoslaviji mora da nađe zamene za te igrače, a upravo jendu vidi u srpskom fudbaleru.

FOTO: Starsport

Đurić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Domžalama gde je zabeležio 36 nastupa i bio precizan 2 puta, a sada bi mogao da blista na Koševu. Za Crvenu zvezdu je upisao svega jednu utakmicu, a igrao je još i za Grafičar i doigrao 28 susreta i nijedan gol nije postigao.

5
3

1 Komentara

  1. Sportski sector radi odlicno, ali da li je moguce da Andrej Lunjev nije doveden u Zvezdu iz Bajern Leverkuzenau inace je celu karijeru bio prvi golman Zenita I reprezentacije of 2018 kada je se Akinfeev oprostio of reprezentativnog fudbala? . Sada je kasno posto je potpisao za Karabah. Toliko takmicenja, ambicije su ekstremne, rotirali bi se na golu sa izraelcem, a niko ne moze da garantuje da ce proci bez povrede. Za LS zaista treba spic fizicki dominantan I jak u vazduhu, da imamo varijantu preskanja sredine terena, koji ce ce odvlaciti 2 stopera I narodski „spustati“ loptu ofanzivnim veznim I otvarsti i im dodatni prostor kao varijanta Muhamed Konate iz Ahmata . I odredjeni profil stopera sa iskustvom igranja u LS, LE. – Emanuel Mammana.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter