0
Fudbal

FOTO: Twitter/AS Roma

ROMA ISPUNJAVA MURINJOVE ZAHTEVE: Napadač dolazi na ‘Olimpiko!’ (FOTO)

Objavljeno: 22.08.23 u 19:51

Belgijanac pokušava da oživi karijeru.

Nekadašnji napadač Inter, Romelu Lukaku više nije u interesvnoj sferi trenera Čelsija, Mauricija Poketina i mogao bi da pojača redove Rome. Kako prenose mediji na ‘čizmi’, sportska direktorka ‘vučice’ Lina Souloukou, uputila se u prestonicu Engleske kako bi obavila pregovore oko Belgijanca.

FOTO: Twitter/@Inter_en

Lukaku bi došao kao pozajmljeni igrač do kraja sezone. Podsetimo, on je prošle sezone igrao u Interu na pozajmici, a pre izvesnog vremena bio je na pragu potpisa za Juventus, što je razbesnelo ‘neroazure’ pa su zbog toga odustali od njegove kupovine. Takođe, Murinjo je naložio čelnicima Rome da mu treba napadač, pa su rešili da mu to ispune.

Matić je napustio ‘večni grad’, a na ‘Olimpiko’ su stigli Renaot Sanchez Leonardo Paredes, tako da se Roma ozbiljno pojačava za nastavak sezone. Prošle takmičarske godine za Inter zabeležio je 37 nastupa i postigao 14 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter