0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PRETI ČETVRTA SMENA TRENERA: Trajković pred teškim zadatkom, potencijalni naslednik dobro poznato ime!’

Objavljeno: 22.08.23 u 18:35

Da li je uvek problem u treneru?

Trener Radničkog iz Niša, Nikola Trajković nalazi se u teškoj situaciji, jer kako prenosi Sport klub,  čelnici tima sa Čaira su mu  postavili određeni uslov. Naime, u naredna tri kola Nišlije očekuju dueli sa imenjakom iz srca Šumadije, Javorom IMT-om, a Trajkovićevi izabranici će morati da osvoje sedam bodova, kako bi on bio na klupi tog kluba.

Radnički je u dosadašnjem delu šampionata u četiri odigrana kola ostvario isto toliko poraza uz gol razliku 3:10 (Čukarički 2:0, TSC 3:0, Partizan 2:1 i Vojvodina 3:2) i zauzima poslednju poziciju. Istina, samo se nastavilo ono isto od prošle sezone, ali postavlja se pitanje, da li je uvek baš trener kriv za rezultate?

Izgleda da je u Srbiji tako, svake sezone se dešava tzv. rolerkoster trenera, a to govori i ime potencijalnog naslednika, a to je Tomislav Sivić, koji je već vodio Radnički na početku prošle sezone. Podsetimo, do sada su se desile tri smene trenera, a ceh su platili Dušan Kerkez, Radolsav Batak Predrag Rogan. 

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter