0
Fudbal

FOTO: Starsport

POZNATO ZAŠTO NEMA LAZOVIĆA NA PIKSIJEVOM SPISKU: Evo šta je Dika Stojanović poručio! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.23 u 19:25

Povreda učinila svoje.

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Stevan Stojanović, je za MaxBet Sport otrkio zbog čega nema Darka Lazovića na spisku za predstojeće utakmica u okviru kvalfikacija za Euro. On je rekao da se video sa njim u Beogradu i da ima povredu mišića koja zahteva duže lečenje.

FOTO: Starsport

-U stalnom sam kontaktu sa igračima. Video sam se nedavno u Beogradu sa Lazovićem, a saopštio je da ima problem sa mišićem koji zahteva duže lečenje. Jasno je da ne može da igra odmah posle pauze i preskočenog dela priprema, ali očekujem da bude spreman za sledeće obaveza reprezentacije Srbije u oktobru. – poručio je popularni ‘Dika’.

Lazović je zbog problema sa mišićem preskočio utakmicu prvog kola Serije A, a njegova Verona je upisala trijumf nad Empolijem rezultatom 1:0. Takođe, njegovim golom, naša selekcija je izbegleda poraz od Bugarske kada je u poslednjim trenucima postigao pogodak.

Podsetimo, selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi je objavio spisak igrača na koje će računati na susretima protiv Mađarske 7. septembra i  Litvanije 10. ‘Orlovi’ su u do sada ostvarili dve pobede (Litvanija 2:0 i Crna Gora 2:0) i jedan remi protiv Bugarske.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter