0
U pripremi

Dusan Ristic Italija - Srbija, Akropolis kup, prijateljska kosarkaska utakmica, Serbia - Greece friendly basketball game 9.8.2023.Atina, Grcka foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ORLOVI SLETELI U MANILU: Srbija spremna za izazove na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 22.08.23 u 14:33

Pokušaće da naprave što bolji rezultat

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je danas u filipinsku prestonicu Manilu uoči početka Svetskog prvenstva u košarci. Ova sportska manifestacija će se održati od 25. avgusta do 10. septembra, a domaćini su Japan, Filipini i Indonezija.

Košarkaši Srbije će se takmičiti u grupi B, zajedno sa ekipama Južnog Sudana, Kine i Portorika. Svi igrači i članovi stručnog štaba su sa velikim entuzijazmom doputovali u Manilu, spremni da se suoče sa izazovima Svetskog prvenstva i pokažu svoje veštine na svetskoj košarkaškoj sceni.

Očekivanja su velika, s obzirom na kvalitet i renome košarkaša Srbije. Ekipa se temeljito pripremala za ovaj turnir i spremna je za izazove koji dolaze. Navijači širom Srbije i sveta sa nestrpljenjem očekuju nastup svojih ljubimaca na terenu, dok se igrači raduju prilici da predstave svoju zemlju i bore se za što bolji plasman na Svetskom prvenstvu.

Očekuje nas uzbudljiva košarkaška predstava u narednih nekoliko nedelja, dok će se ekipa Srbije truditi da ostvari uspeh koji će ih učiniti ponosnim predstavnicima svoje nacije.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter