0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

NOVI PAZAR BRZO PRONAŠAO ZAMENU ZA ANIČIĆA: Dobro poznato ime se vraća u klub!

Objavljeno: 22.08.23 u 22:09

Brzo su reagovali.

Nakon što su se FK Novi Pazar i Dragan Aničić sporazumno rastali, bilo je očekivano da će klub brzo reagovati i pronaći novog šefa stručnog štaba. To je i učinjeno pa će Siniša Dobrašinović, nekada fudbaler Novog Pazara sada sesti na klupu, kao glavni trener.

Dobrašinović je rođen u Crnoj Gori, bogatu igračku karijeru počeo je u Rudaru iz Pljevalja, a igrao je u Belgiji, Kazahstanu, Grčkoj i Kipru.

Kao fudbaler osvojio je 3 Kupa Kipra i jednu titulu sa Anortozisom sa kojim je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona. Reprezentativnu karijeru završio je 2015. godine posle 29 odigranih utakmica, kao kapiten nacionalne selekcije Kipra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

Trenersku karijeru je počeo u Arisu iz Soluna (Grčka) kao pomoćni i glavni trener kluba. Tri godine bio je pomoćni trener u reprezentaciji Kipra da bi posle toga samostalno vodio Ermis i Al Vahdu.

Do sada su se u Superligi Srbije desile tri smene trenera, a ceh su platili Radolsav Batak, Predrag Rogan i na iznenađenje mnogih Dušan Kerkez.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter