0
Domaći fudbal

Slavoljub Srnic Aleksandar Pesic Nemanja Milunovic Mirko Ivanic Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezdin vojnik treći put napustio voljeni klub!

Objavljeno: 22.08.23 u 12:55

Poznato je gde će nastaviti karijeru

Slavoljub Srnić, dobro poznato ime crveno-belih navijača, napustio je Marakanu kako bi nastavio svoju fudbalsku karijeru u kiparskom AEL Limasolu, saznaje Telegraf.

Srnić je dugo bio deo Crvene zvezde, gde je započeo svoju profesionalnu karijeru. Nakon uspešnih sezona i osvajanja šest titula prvaka i četiri pehara Kupa Srbije, Srnić je postao neizostavni deo crveno-belih. Međutim, dolaskom novog trenera Baraka Bahara, situacija se promenila, a Srnić je postao suvišan u novim planovima.

Novi trener je već tokom prve faze priprema jasno stavio do znanja Srniću da neće računati na njega. Zvezda je Srniću omogućila da napusti klub kao slobodan igrač, bez stvaranja problema u vezi sa transferom.

Interesovanje kiparskog AEL Limasola za Srnića pokazuje njegovo višestruko korisno fudbalsko umeće, budući da može igrati na više različitih pozicija. Kiparski klub je odlučio da ga potpiše kao slobodnog igrača i pruži mu priliku da nastavi svoju profesionalnu karijeru u inostranstvu.

Slavoljub Srnić je ostavio značajan trag u Crvenoj zvezdi i svakako će njegove igre i doprinos u tim uspesima ostati upamćeni među navijačima tog kluba. Sada će se suočiti sa novim izazovima i prilagoditi se novom okruženju u Kipru, dok će crveno-beli i dalje pratiti njegov put i napredak.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter