0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Remi Rendžersa i PSV-a, Kopehangen pobedio u Poljskoj, a AEK-u ni crveni karton nije pomogao!

Objavljeno: 22.08.23 u 23:50

Zanimljivo veče u borbi za najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

U ključnoj borbi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, tri plej-of meča su upravo završena sa zanimljivim rezultatima. Na svom terenu, Antverpen je trijumfovao nad AEK-om rezultatom 1:0, istim rezultatom je Kopenhagen slavio protiv Rakova na gostovanju, dok su Rendžers i PSV odigrali 2:2 u Škotskoj.

Na stadionu Antverpena, domaćin je uspeo da nadigra AEK uprkos činjenici da su od 51. minuta igrali sa igračem manje zbog grubog prekršaja nad Mijatom Gaćinovićem.

FOTO: Youtube/Screenshot

Belgijanci su poveli u 16. minutu golom Jensena, asistiranom od strane Vermerena. Iako su Grci bili aktivni i zaslužili barem bod, nisu uspeli da dođu do gola. Drugo poluvreme obeležio je crveni karton za Bataila zbog opasnog starta nad Gaćinovićem, a Antverpen se uspešno branio do kraja meča.

Što se tiče duela u Poljskoj, presudio je jedan autogol. Rakovitan je zatresao svoju mrežu već u devetom minutu i tako doneo prednost Kopenhagenu, a kasnije će se ispostaviti i konačan rezultat.

Najviše pogodaka, videli smo u Škotskoj, gde Rendžers nije uspeo da sačuva prednost, već je duel završen rezultatom 2:2. U 45. minutu videli smo sjajan gol Sime, dok je PSV izjednačio preko Sangarea u 61. minutu.

Matondo je u 76. minutu ponovo doneo prednost domaćima, ali je konačnih 2:2, postavio De Jong u 80. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter