0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA NAPUSTIO ZVEZDU: Novi Srbin u Sjedinjenim Američkim Državama!

Objavljeno: 22.08.23 u 09:50

Emotivna poruka sjajnog košarkaša!

Lazar Đoković, jedan od juniora iz pogona Crvene zvezde selekcije 2004.godište, seli se u SAD gde će pohađati jedan od prestižnih koledža „Kzevijer“ (Xavier) i sticati dalje obrazovanje koje nudi ovaj koledž, ali i košarkaški program koji je jedan od najpoznatijih u Sjedinjenim Američkim Državama.

Srpski šampion se povodom Đokovićevog odlaska oglasio putem zvaničnog sajta:

KK Crvena zvezda Meridianbet želi Lazaru puno sreće uspeha i zdravlja u SAD.

Klub je sa igračem postigao dogovor po kome će nakon završetka obrazovnog i košarkaškog programa u Americi, Crvena zvezda imati pravo da vrati Lazara u klub sa kojim ima ugovor, ili prihodovati obeštećenje.

Lazar Đoković se biranim rečima oprostio (trenutno) od svog kluba:

-Ne znam odakle bih počeo, pre svega bih želeo da se zahvalim svakom momku iz KK Crvena zvezda, bolje saigrače, drugove i prijatelje nisam mogao zamisliti. Učinili ste mi ove dve godine nezaboravnim. Od najmladjih kategorija do seniora. Imao sam strah pre odlaska i treniranja sa seniorima, ali već posle prvog treninga sam shvatio da nije bilo potrebe za tim, jer sam upoznao neverovatne ljude koji su me tretirali kao svog, od početka. Neki su mi bili i mentori, od kojih sam mnogo naučio. Svaki trenutak koji smo proveli na terenu osećao sam se kao u svojoj rodjenoj kući. Koliko god mi je bio loš dan ili sam bio povredjen, uvek ste bili tu da me utešite i podignete. Hteo bih da se zahvalim svim trenerima, fizioterapeutima, doktorima, stručnom stabu, menadžmentu i celom klubu. Od prvog do poslednjeg dana ste me prihvatili kao člana porodice. Pomogli ste, brinuli ste, naučili me da budem bolji igrač, ali i pre svega bolji čovek. Ne mogu opisati ljubav prema ovoj velikoj porodici…

i ovo nije kraj ❤️! Hvala vam na svemu! – napisao je Đoković. 

Lazare tvoja Crvena zvezda želi ti sve najbolje, i puno uspeha na koledžu Ksavijer. – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Meridianbet. 

 

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter