0
Fudbal
lopta

FOTO: Starsport.rs

INTERESANTNO: Selektor pozvao svog sina u reprezentaciju!

Objavljeno: 22.08.23 u 16:34

Situacija koja je izazvala mnogo komentara.

Selektor muške fudbalske reprerzentacije Bosne i Hercegovine, Meho Kodro, našao se u centru pažnje, jer je na spisak reprezentativaca stavio i svog sina – Kenana Kodra.

‘Šta da vam odgovorim. Pitate me često za Kenana, ja tu nemam šta da puno dodam. Kenan je moj sin, volim ga puno, volim ga najviše na svetu, to nema dileme. Kenan će igrati onoliko koliko zaslužuje, ako ne bude zaslužio neće. Dalo se da Kenan igra, kod prethodnih selektora je pozivan. Desilo se da dođem sada i on je tu. Ja vam kažem igraće koliko bude zaslužio. Vi meni možete reći da je to subjektivno, ali da, sve je subjektivno. Kenan igra dobro, daje golove, kapiten, šta sada ja treba da ga ne zovem samo jer je moj sin. Evo dajte mi jedan razlog da ga ne pozovem. Sarađivao sam sa njim u Real Sosijedadu i stalno se postavljalo to pitanje. Stvarno mislim, Kenan je bio dugo godina u mojoj senci i mislim da mu je moje ime više odmoglo nego pomoglo u životu. S tim moramo da živimo. Vi imate pravo da postavite to pitanje, ali za mene je to vrlo emotivno pitanje. Svestan sam težine toga, poziva i nepoziva. U ludim snovima sanjam da igramo, da Kenan uđe i da gol i da budemo u delirijumu.’ – rekao je Kodro.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter