0
ATP

FOTO: STARSPORT

ENDI RODIK O ĐOKOVIĆU: ‘Neverovatno je šta može da uradi sa 36 godina!’

Objavljeno: 22.08.23 u 08:20

Amerikanac smatra da su vremenski uslovi krivi što od starta nismo gledali Novaka na najvišem nivou!

Američki as i najbolji teniser sveta iz 2003. godine, Endi Rodik, osvrnuo se na veliku pobedu Novaka Đokovića nad Karlosom Alkarazom u finalu turnira u Sinsinatiju.

Igrač prepoznatljiv po ubojitom servisu istakao je Novakovu neverovatnu fizičku spremu u prvi plan, a prokomentarisao je i situaciju u kojoj se Srbin izborio za medecinski tajm-aut.

– Novak je neverovatan model. Sa 36 godina je spreman da izađe tamo i da uradi sve to, da se oporavi toliko brzo. Kada je sunce zašlo, nešto se promenilo. Izgleda da je bilo sunce, da je bila vrućina. Kada su uslovi bili nešto prihvatljiviji, kada je uhvatio malo daha, uspeo je da „iznudi“ odlazak do svlačionice kako bi se presvukao. Sudija je rekao „okej“. Možemo do sutra da pričamo da li je to bila pravilna odluka ili ne, ali ne možemo biti ljuti na Đokovića što je postavio pitanje – kazao je Rodik i nastavio: 

-Uspeo je da prođe, na ovaj ili onaj način. Mislim da je bio gotov nakon sat vremena igre, ali smo se odjednom okrenuli i uvideli da se igra tri sata i 50 minuta, da izgleda bolje nego na startu prvog seta. Pogađao je i Alkaraz, pogađao je vinere, ali… Videli smo – zaključio je Rodik.

23
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter